Mirisni team building

13/11/2017

team building1Iz dugogodišnjeg iskustva organiziranjanja radionica i različitih događaja kojima su tema mirisni doživljaji znam da se tijekom takvih razgovora učas stvori živahna, poticajna i ugodna atmosfera. Mirisi tako djeluju: brzo nestane početna rezerviranost u nepoznatom okruženju i svi opušteno i spremno dijele svoje dojmove i uspoređuju ih s dojmovima drugih osoba.

Idealna atmosfera za team building iskustvo!

Radionica Mirisni team building nudi izuzetan, kreativan doživljaj. Učesnici će imati  izazovan zadatak u skladu sa ciljevima i misijom posla koji obavljaju složiti miris koji najbolje predstavlja njegovu srž.

Prisutni će, pojedinačno ili podijeljeni u manje grupe (ovisno o veličini tima), nakon kratke uvodne edukacije dobiti komplete mirisnih materijala sa zadatkom da kreiraju mirisnu sliku za koju misle da adekvatno predstavlja njihovu firmu.

Zatim će prisutni između sebe izabrati procjenjivački tim kojem će svaka grupa predstaviti i obrazložiti svoju kreaciju.  Radionica je dobar način da kolektiv tijekom ugodno i zanimljivo provedenog vremena zajedno kreira mješavinu koja mirisom najbolje predstavlja profil firme.

S radionice će učesnici ponijeti bočicu mirisnog loga koji će skladno dopunjavati ostale promotivne aktivnosti i artikle njihove firme, dostojno prezentirati sve za što se ona zalaže, i specifičnim je pečatom izdvajati od ostalih sličnih firmi na tržištu.