24
stu
2022

Promocija priručnika Mirisni potpisi

Društveno poduzeće Fierce Women poziva vas na promociju priručnika o kreiranju prirodnih parfema Mirisni potpisi autorice Slobodanke Poštić koja će se održati u srijedu 7. prosinca u 18 sati u Hoću Knjigu Megastoreu u Bogovićevoj 7 u Zagrebu.

Uz autoricu, na promociji će govoriti diplomirana kulturologinja i certificirana aromaterapeutkinja Ana Ličina iz Slovenije i magistra inženjerka fitomedicine Gordana Gorinšek koja je u Bruxellesu stekla status procjeniteljice sigurnosti kozmetičkih proizvoda. Raspravu će moderirati magistra inženjerka računarstva i društvena poduzetnica Gabrijela Ivanov u ime izdavača Fierce Women.

Slobodanka Poštić uistinu je strašna žena, pionirka aromaterapije i prirodnih parfema u Hrvatskoj, te smo sretni da u svijet možemo odaslati jedinstven, prvi na svijetu korak-po-korak priručnik za izradu prirodnih parfema s praktičnim primjerima i radnim listovima, koji svjetski renomirani recenzenti već nazivaju “knjigom predodređenom da postane klasik o prirodnoj i botaničkoj parfimeristici”.

Da bi približili posjetiteljima kako prirodni parfemi mirišu, na samoj će promociji biti izloženo i desetak najuspješnijih prirodnih parfema koje su kreirali polaznici/e edukacije Mirisni potpisi koje Slobodanka Poštić vodi od 2005. i na osnovu kojih je i nastao priručnik Mirisni potpisi.

Izložba je realizirana u suradnji Ane Ličina i Slobodanke Poštić, gostujućeg je i edukativnog karaktera, a postavljana je na međunarodnim konferencijama kao i na sajmovima, simpozijima i festivalima prirodoljubnog profila, no ovo je prvi puta da gostuje u Zagrebu.

Dajte svom nosu šansu, otkrijte s ovim priručnikom mnogo toga što vas može oduševiti i nadahnuti, od primjera izvrsnih opisa mirisa do uputa za izradu vlastitih ekstrakata i tinktura od sirovina ubranih u prirodi, a sve uz naglasak na ekologiju, održivost i etičku proizvodnju prirodnih parfema.

Priručnik ima dva izdanja, jedno na hrvatskom, drugo na engleskom jeziku, a na promociji će biti dostupan po promotivnoj cijeni.

Za više informacija posjetite službenu web stranicu priručnika  www.fragrant-signatures.eu.