5
stu
2015

Radionica: Ambijentalni mirisi

S obzirom da mirisi koji nas okružuju utječu na naše emocije i raspoloženja, pa time neizbježno i na zdravstveno stanje organizma, pametan bi potez bio pobrinuti se o kvaliteti svog neposrednog mirisnog okoliša kad god je to moguće. Najlakše je to ostvariti u prostoru svog doma.

Na radionici ćemo se posvetiti kreiranju ambijentalnog mirisa za dom, sa željom da svatko za svoj za privatni prostor kreira optimalnu mješavinu po svom ukusu.

Učit ćemo o terapijskim svojstvima svakog eteričnog ulja u radnoj paleti, upoznavati njegove mirisne karakteristike, provjeravati uzajamnu mirisnu kompatibilnost pojedinih ulja i kombinirati ih u mirisno skladne mješavine.

Kad pripremamo mješavine za mirisno animiranje svog prostora, najčešće ćemo koristiti mirisne materijale čijim terapijskim djelovanjem možemo potaknuti opuštanje i dobro raspoloženje. Ponekad će nam vjerojatno zatrebati i mirisi kojima se potiče fokusiranost, a u skladu sa saznanjima o djelovanjima pojedinih ulja ćete mješavine moći dalje prilagođavati svojim specifičnim potrebama i zamislima.

Svatko će izraditi 100 mL spreja kojim će moći mirisno oplemeniti svoj dom.

Trajanje radionice: 3 sata
Cijena: 40 eura

Napomena: Da bi se radionica održala, potrebno je da se skupi grupa od najmanje pet polaznica/ka.

You may also like

Radionica Parfemska abeceda
Radionica Parfem iz mog vrta

Leave a Reply