Prva izložba prirodnih parfema

22/12/2017

P1100547Krajem zime, 9. i 10. ožujka 2018.  Šola aromaterapije u Ljubljani uz suradnju www.aromaterapija.info organizira Prvu izložbu prirodnih parfema na ovim prostorima.  S obzirom na uvid u izložbe i mirisna događanja u bližem susjedstvu, rekla bih da će ta izložba biti jedinstvena i na puno širem prostoru, jer na njoj doista nećete naći parfeme koji sadrže i najmanju mrvicu sintetskih materijala.

Kreatori parfema koji će biti izloženi su osobe koje su u posljednjih desetak  godina završile tečajeve kreiranja prirodnih parfema i koje sa zadovoljstvom nose svoje kreacije, uživajući u raskoši, jedinstvenosti i sofisticiranosti finih mirisa kojima su se okružile.

Na izložbi ćete moći pomirisati njihove kreacije, poslušati  priče o inspiraciji za kreiranje parfema, podijeliti svoje mirisne dojmove s ostalim ljubiteljima prirodnih mirisa, potražiti vama najdraži parfem, te ispuniti anketu koju su pripremili organizatori i tako sudjelovati u nagradnoj igri u kojoj možete osvojiti uljni parfem.

Pogledajte promotivni materijal s detaljima o izložbi:

 

 

Na otvorenju izložbe će biti organiziano kratko uvodno predavanje, a drugog dana održavanja izložbe će biti ponuđena radionica na kojoj će se učiti osnove kreiranja prirodnih parfema.