22
pro
2017

Prva izložba prirodnih parfema

Krajem zime, 9. i 10. ožujka 2018.  Šola aromaterapije u Ljubljani uz suradnju www.aromaterapija.info organizira Prvu izložbu prirodnih parfema na ovim prostorima.  S obzirom na uvid u izložbe i mirisna događanja u bližem susjedstvu, rekla bih da će ta izložba biti jedinstvena i na puno širem prostoru, jer na njoj doista nećete naći parfeme koji sadrže i najmanju mrvicu sintetskih materijala.

Kreatori parfema koji će biti izloženi su osobe koje su u posljednjih desetak  godina završile tečajeve kreiranja prirodnih parfema i koje sa zadovoljstvom nose svoje kreacije, uživajući u raskoši, jedinstvenosti i sofisticiranosti finih mirisa kojima su se okružile.

Na izložbi ćete moći pomirisati njihove kreacije, poslušati  priče o inspiraciji za kreiranje parfema, podijeliti svoje mirisne dojmove s ostalim ljubiteljima prirodnih mirisa, potražiti vama najdraži parfem, te ispuniti anketu koju su pripremili organizatori i tako sudjelovati u nagradnoj igri u kojoj možete osvojiti uljni parfem.

Pogledajte promotivni materijal s detaljima o izložbi:

 

 

Na otvorenju izložbe će biti organiziano kratko uvodno predavanje, a drugog dana održavanja izložbe će biti ponuđena radionica na kojoj će se učiti osnove kreiranja prirodnih parfema.

You may also like

Fragrant Signatures 1, School of Natural Perfumery
Treat your nose to an unusual experience of enjoying natural perfumes!

Leave a Reply