13
kol
2018

Ayala Moriel: Foundation of Natural Perfumery

Od svih knjiga o prirodnoj prfimeristici koje sam imala prilike pročitati knjiga Ayale Moriel Foundation of Natural Perfumery je najtemeljitije i najopširnije pisan priručnik koji će biti od neizmjerne vrijednosti svima koji žele naučiti ovu zahtjevnu disciplinu. No ona će biti dobrodošla referenca i onima koji su to umijeće već savladali (ili bar misle da jesu).

Od Ayale svatko ima što naučiti! U njenoj knjizi nema mistificiranja, nepotrebnih autorskih digresija i praznog hoda. Svaki podatak ima smisla i dobro će doći u nekoj fazi mukotrpnog posla oko kreiranja parfema.

Ayalu kao autoricu krasi izuzetna benevolentnost u dijeljenju znanja i informacija koju ćete teško sresti  kod drugih autora/ica knjiga s ovom temom. Ona ne drži figu u džepu i ne nastoji vam zamazati oči nepotrebnim kićenim praznoslovljem.

Sva potrebna teoretska znanja su praćena uputama za praktične vježbe i stjecanje zanatski korisnih radnih navika, neophodnim rječnikom struke, dragocjenim savjetima za rješavanje problema koji neizbježno nastaju kad sami učite kako savladati neku vještinu. Knjiga je krcata i onom vrstom podataka, uputa i informacija koji su vam neophodni, ali  na početku puta u svijet kreiranja parfema te vrste problema niste ni svjesni.

Napomena: ako razmišljate o kupovini knjige, pogledajte informaciju o povoljnoj kupnji.

 

 

 

You may also like

Parfemi, vodič 2018.
Ann Harman: Harvest to Hydrosol