29
tra
2016

Mini paleta za parfemske kreacije

Volite prirodne mirise, upoznati ste s mirisima mnogih eteričnih ulja i apsoluta, maštoviti ste i kreativni. Želite se okušati u potrazi za samo svojim parfemom, svojim mirisnim portretom pretočenim u bočicu. I rado biste to učinili samostalno, bez ičijeg vodstva.

Zašto ne? Za takav poduhvat je u ponudi Mini mirisna paleta. Koristeći je, moći ćete se prepustiti kreiranju parfema prema vlastitim zamislima i imati mogućnost eksperimentiranja i modificiranja.

Paleta se sastoji od 21 (po 7 iz svake note) mirisnog materijala razrijeđenog u 10%-tnoj koncentraciji u parfimerskom alkoholu. To je koncentracija za izradu toaletne (EdT), odnosno parfemske (EdP) vodice (među parfimerima, naime, nema čvrsto dogovorenog pravila o kriterijima podjele parfemskih proizvoda prema koncentraciji, pa je granica između ova dva proizvoda “klizna”). Paleta je pomno složena kako bi omogućila kreiranje parfema koji pripadaju različitim obiteljima parfema, pa ćete se moći okušati u kreiranju cvjetnih, citrusnih, chypre i orijentalnih parfema ili izmaštati neku svoju mirisnu sliku.

Mini radna paleta

Mini radna paleta

Mirisni materijali u paleti su sljedeći: eterična ulja zelene mandarine, bergamota fcf, crnog paprovca, petitgraina gorke naranče, muškatnog oraščića, lavande, virdžinijskog cedra, egipatskog geranija, nerolija, ylang ylanga ekstra, klinčićevca, litsea-e, bosiljka, kt. linalol, muškatne kadulje, pačulija, tamjana, mire i vetivera, te apsoluti benzoina, bušina i tonke.
Bočice su zapremine 10 mL.

Cijena mini mirisne palete: 120 eura.

p.s. Ako mislite da bi vam u tom poslu dobro došao priručnik Mirisni potpisi javite mi se da s izdavačem dogovorim/o popust.

You may also like

Natural Perfumery Retreat in Slovenia
Treat your nose to an unusual experience of enjoying natural perfumes!

Leave a Reply